Vi har et godt samarbejde med underentreprenører.

Vi tilbyder dansk kvalitetsarbejde

Vi har 20 års erfaring

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud​

​Nybyg

​Har du nyt hus i tankerne, så er Tømrerfirmaet Brdr. Kristiansen i Årslev det sikre valg. Vi kan tilbyde dig muligheder, som man normalt ikke får hos et traditionelt typehusfirma, hvor valgfriheden ofte er begrænset.

Vi tager os gerne af hele projektet fra tanke til indflytningsklar bolig. Vi har derfor opbygget et professionelt netværk af samarbejdspartnere (arkitekter, beregnere, håndværkerkolleger osv.), så vi kan sikre en optimal byggestyring hele vejen igennem projektet.

Brdr. Kristiansen ApS giver altid en god og professionel vejledning, og vi bestræber os på at opfylde så mange kundeønsker som muligt.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af nybyggeriet, og vi deler gerne ud af vores erfaring, hvis der er behov for alternative forslag og ideer.

Vi mener, at det skal være muligt at bygge et nyt hus til en overkommelig pris. Et nybygget hus kan tit konkurrere prismæssigt med et allerede opført hus, hvor diverse ændringer ofte er påkrævet, før huset lever op til ens behov og forventninger. 

Ved et nybyggeri er man selv med til at designe huset fra første pennestrøg, så man får det indrettet præcist, som man gerne vil have det. Samtidig er der gode chancer for at spare på energiomkostningerne, da et nybyggeri fra Brdr. Kristiansen ApS er langt bedre isoleret og mere energirigtigt end et lidt ældre hus.​​​

Grundig rådgivning ​fra Brdr. Kristiansen ApS

​Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 22 22 10 45, hvis du har spørgsmål eller har behov for rådgivning omkring ethvert arbejde, som en tømrer eller anden håndværker inden for byggeområdet kan udføre.

Vi kan også sende et uforpligtende tilbud med en god pris på tømrerhåndværk og andet bygge- og renoveringsarbejde. Du er altid velkommen til at skrive til os via e-mail eller vores kontaktformular.

Vi sikrer livslang holdbarhed og giver markedets bedste service på byggeløsninger fra Brdr. Kristiansen ApS.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Spørgsmål til service eller ydelser

Leder du efter en specifik ydelse, som vi kan hjælpe dig med? 

Du er altid velkommen til at kontakte os med en forespørgsel, uanset opgaven størrelse eller omfang.

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på Facebook

Søren Kristiansen i Årslev, Syddanmark, DK på Houzz

© ​Brdr. Kristiansen ApS