​Nybyg

​Har du nyt hus i tankerne, så er ​Tømrerfirmaet Brdr. Kristiansen ApS i Årslev​ det sikre valg. Vi kan tilbyde dig muligheder, som man normalt ikke får hos et traditionelt typehusfirma, hvor valgfriheden ofte er begrænset.

Vi tager os gerne af hele projektet fra tanke til indflytningsklar bolig. Vi har derfor opbygget et professionelt netværk af samarbejdspartnere (arkitekter, beregnere, håndværkerkolleger osv.), så vi kan sikre en optimal byggestyring hele vejen igennem projektet.

Tømrerfirmaet Brdr. Kristiansen ApS giver altid en god og professionel vejledning, og vi bestræber os på at opfylde så mange kundeønsker som muligt.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af nybyggeriet, og vi deler gerne ud af vores erfaring, hvis der er behov for alternative forslag og ideer.

Vi mener, at det skal være muligt at bygge et nyt hus til en overkommelig pris. Et nybygget hus kan tit konkurrere prismæssigt med et allerede opført hus, hvor diverse ændringer ofte er påkrævet, før huset lever op til ens behov og forventninger. 

Ved et nybyggeri er man selv med til at designe huset fra første pennestrøg, så man får det indrettet præcist, som man gerne vil have det. Samtidig er der gode chancer for at spare på energiomkostningerne, da et nybyggeri fra Tømrerfirmaet Brdr. Kristiansen ApS er langt bedre isoleret og mere energirigtigt end et lidt ældre hus.​​​ Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud.

Vi har et godt samarbejde med underentreprenører

Vi tilbyder dansk kvalitetsarbejde

Vi har mere end 20 års erfaring

Få et gratis og uforpligtende tilbud​

Grundig rådgivning ​fra Tømrerfirmaet Brdr. Kristiansen Aps

​Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 22 22 10 45, hvis du har spørgsmål eller har behov for rådgivning omkring ethvert arbejde, som en tømrer eller anden håndværker inden for byggeområdet kan udføre.

Vi kan også sende et uforpligtende tilbud med en god pris på tømrerhåndværk og andet bygge- og renoveringsarbejde. Du er altid velkommen til at skrive til os via e-mail eller vores kontaktformular.

​Det siger vores kunder:

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Brdr. Kristiansen havde hovedentreprisen, da vi byggede hus i Sdr. Nærå. De var før, under og efter byggeriet meget kvalitetsbevidste og løsningsorienterede. Fantastisk med et firma som er til at snakke med, og som arbejder mod en løsning på alle de udfordringer der kan opstå under et stort projekt."

Tim Gerken

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Vi kan varmt anbefale Brdr. Kristiansen ApS. De overholder aftaler og kommer med gode løsningsforslag. Håndværkerne er meget imødekommende og behagelige og udfører et kvalitetsmæssigt godt stykke arbejde"

Lisbeth Jakobsenim Gerken

Følg Tømrerfirmaet Brdr. Kristiansen Aps på Facebook

Hos Brdr. Kristiansen Aps opdaterer vi løbende vores Facebook med spændende projekter og information.

Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.

Følg med i vores hverdag

Chat med os om din opgave

Deltag i konkurrencer m.m.

Se tidligere udførte projekter

Læse anmeldelser fra kunder

Finde nyttig viden om os

Spørgsmål til service eller ydelser

Leder du efter en specifik ydelse, som vi kan hjælpe dig med? 

Du er altid velkommen til at kontakte os med en forespørgsel, uanset opgaven størrelse eller omfang.

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på Facebook

Kontakt Tømrerfirmaet Brdr. Kristiansen Aps

​​Torpegårdsvej 9, Sdr Nærå

​5792 Årslev, Danmark

Klik her for rutevejledning

Telefon: 22 22 10 45

mail@brdr-kristiansen.dk 

​CVR: 34473269

© ​Brdr. Kristiansen ApS