Vi har et godt samarbejde med underentreprenører.

Vi tilbyder dansk kvalitetsarbejde

Vi har 20 års erfaring

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud​

Tilbygning udføres professionelt i dit hjem

Går du og drømmer om en større stue, et nyt værksted eller et ekstra badeværelse? Eller mangler du et børneværelse? Så kan en tilbygning være et praktisk og billigt alternativ til en flytning.

Tømrerfirmaet Brdr. Kris​tiansen ApS er specialister i enhver form for tilbygning. Vi lægger stor vægt på kvalitet i både materialer og udseende, når vi opfører tilbygninger. Vi synes for eksempel, det er vigtigt at bevare den oprindelige byggestil, således tilbygningen bliver en integreret og naturlig del af det eksisterende byggeri. Vi kører i Årslev, Ringe, Odense samt andre byer på Fyn.

Kunden er altid i centrum, når Brdr. Kristiansen giver et tilbud på en tilbygning. I samråd med kunden finder vi altid frem til den bedste løsning, og efterfølgende sikrer vi, at arbejdet bliver udført professionelt og i en høj håndværksmæssig kvalitet.

En tilbygning skal følge nogle regler men vi hjælper gerne​

Inden du beslutter dig for at få en tilbygning til dit hus, er det vigtigt, at du sætter dig ind i lokalplanen og bygningsreglementet. Vi hjælper gerne, og hvis du er i tvivl om de gældende regler for tilbygninger, er du meget velkommen til at kontakte Brdr. Kristiansen. 

Fortæl os samtidig om dine drømme for din nye tilbygning, og lad os sammen skabe lidt ekstra rum for familien, hobbyen eller arbejdet.​

Vi bestræber os altid på, at enhver opførelse af en tilbygning skal være til så lidt gene som overhovedet muligt. Derfor gør vi alt, hvad der står i vores magt for at dæmpe støjniveauet og mindske støvgenerne. Derudover er det naturligvis en selvfølge, at vi rydder op efter os, når arbejdet er færdiggjort.

Alt dette er vigtigt for at sikre et tilfredsstillende forløb både under og efter opførelsen af din nye tilbygning. Du kan med andre ord have ro i sindet, mens du følger din nye tilbygning vokse frem. 

Med et tilbud fra Brdr. Kristiansen ved du helt nøjagtigt, hvor meget din nye tilbygning kommer til at koste, og hvor lang tid processen vil tage. Dertil kommer, at vi altid leverer et godt gammeldags stykke håndværk og dansk kvalitetsarbejde til tiden.

Kontakt os for en uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 22 22 10 45 eller mail mail@brdrkristiansen.dk for at få et uforpligtende tilbud og hør mere om vores priser på en tilbygning.​

Grundig rådgivning ​fra Brdr. Kristiansen ApS

​Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 22 22 10 45, hvis du har spørgsmål eller har behov for rådgivning omkring ethvert arbejde, som en tømrer eller anden håndværker inden for byggeområdet kan udføre.

Vi kan også sende et uforpligtende tilbud med en god pris på tømrerhåndværk og andet bygge- og renoveringsarbejde. Du er altid velkommen til at skrive til os via e-mail eller vores kontaktformular.

Vi sikrer livslang holdbarhed og giver markedets bedste service på byggeløsninger fra Brdr. Kristiansen ApS.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Spørgsmål til service eller ydelser

Leder du efter en specifik ydelse, som vi kan hjælpe dig med? 

Du er altid velkommen til at kontakte os med en forespørgsel, uanset opgaven størrelse eller omfang.

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på Facebook

Søren Kristiansen i Årslev, Syddanmark, DK på Houzz

© ​Brdr. Kristiansen ApS