Tilbygning udføres professionelt i dit hjem

Går du og drømmer om en større stue, et nyt værksted eller et ekstra badeværelse? Eller mangler du et børneværelse? Så kan en tilbygning være et praktisk og billigt alternativ til en flytning.

Tømrerfirmaet Brdr. Kris​tiansen ApS er specialister i enhver form for tilbygning. Vi lægger stor vægt på kvalitet i både materialer og udseende, når vi opfører tilbygninger. Vi synes for eksempel, det er vigtigt at bevare den oprindelige byggestil, således tilbygningen bliver en integreret og naturlig del af det eksisterende byggeri. Vi kører i Årslev, Ringe, Ryslinge samt andre byer på Fyn.

Kunden er altid i centrum, når Tømrerfirmaet Brdr. Kristiansen ApS giver et tilbud på en tilbygning. I samråd med kunden finder vi altid frem til den bedste løsning, og efterfølgende sikrer vi, at arbejdet bliver udført professionelt og i en høj håndværksmæssig kvalitet.

En tilbygning skal følge nogle regler men vi hjælper gerne​

Inden du beslutter dig for at få en tilbygning til dit hus, er det vigtigt, at du sætter dig ind i lokalplanen og bygningsreglementet. Vi hjælper gerne, og hvis du er i tvivl om de gældende regler for tilbygninger, er du meget velkommen til at kontakte Brdr. Kristiansen ApS. 

Fortæl os samtidig om dine drømme for din nye tilbygning, og lad os sammen skabe lidt ekstra rum for familien, hobbyen eller arbejdet.​

Vi bestræber os altid på, at enhver opførelse af en tilbygning skal være til så lidt gene som overhovedet muligt. Derfor gør vi alt, hvad der står i vores magt for at dæmpe støjniveauet og mindske støvgenerne. Derudover er det naturligvis en selvfølge, at vi rydder op efter os, når arbejdet er færdiggjort.

Alt dette er vigtigt for at sikre et tilfredsstillende forløb både under og efter opførelsen af din nye tilbygning. Du kan med andre ord have ro i sindet, mens du følger din nye tilbygning vokse frem. 

Med et tilbud fra Tømrerfirmaet Brdr. Kristiansen ApS ved du helt nøjagtigt, hvor meget din nye tilbygning kommer til at koste, og hvor lang tid processen vil tage. Dertil kommer, at vi altid leverer et godt gammeldags stykke håndværk og dansk kvalitetsarbejde til tiden.

Kontakt os for en uforpligtende tilbud

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud og hør mere om vores priser på en tilbygning.​

Vi har et godt samarbejde med underentreprenører

Vi tilbyder dansk kvalitetsarbejde

Vi har mere end 20 års erfaring

Få et gratis og uforpligtende tilbud​

Grundig rådgivning ​fra Tømrerfirmaet Brdr. Kristiansen Aps

​Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 22 22 10 45, hvis du har spørgsmål eller har behov for rådgivning omkring ethvert arbejde, som en tømrer eller anden håndværker inden for byggeområdet kan udføre.

Vi kan også sende et uforpligtende tilbud med en god pris på tømrerhåndværk og andet bygge- og renoveringsarbejde. Du er altid velkommen til at skrive til os via e-mail eller vores kontaktformular.

​Det siger vores kunder:

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Brdr. Kristiansen havde hovedentreprisen, da vi byggede hus i Sdr. Nærå. De var før, under og efter byggeriet meget kvalitetsbevidste og løsningsorienterede. Fantastisk med et firma som er til at snakke med, og som arbejder mod en løsning på alle de udfordringer der kan opstå under et stort projekt."

Tim Gerken

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Vi kan varmt anbefale Brdr. Kristiansen ApS. De overholder aftaler og kommer med gode løsningsforslag. Håndværkerne er meget imødekommende og behagelige og udfører et kvalitetsmæssigt godt stykke arbejde"

Lisbeth Jakobsenim Gerken

Følg Tømrerfirmaet Brdr. Kristiansen Aps på Facebook

Hos Brdr. Kristiansen Aps opdaterer vi løbende vores Facebook med spændende projekter og information.

Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.

Følg med i vores hverdag

Chat med os om din opgave

Deltag i konkurrencer m.m.

Se tidligere udførte projekter

Læse anmeldelser fra kunder

Finde nyttig viden om os

Spørgsmål til service eller ydelser

Leder du efter en specifik ydelse, som vi kan hjælpe dig med? 

Du er altid velkommen til at kontakte os med en forespørgsel, uanset opgaven størrelse eller omfang.

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på Facebook

Kontakt Tømrerfirmaet Brdr. Kristiansen Aps

​​Torpegårdsvej 9, Sdr Nærå

​5792 Årslev, Danmark

Klik her for rutevejledning

Telefon: 22 22 10 45

mail@brdr-kristiansen.dk 

​CVR: 34473269

© ​Brdr. Kristiansen ApS