Vi har et godt samarbejde med underentreprenører.

Vi tilbyder dansk kvalitetsarbejde

Vi har 20 års erfaring

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud​

Tagrenovering og nyt tag udføres professionelt

Tømrer​firmaet Brdr. Kristiansen ApS​ har stor erfaring med alle former for kvist- og tagarbejde, herunder at lægge nyt tag eller udføre en grundig tagrenovering. Og udover vi lægger vægt på godt og solidt håndværk, benytter vi kun anerkendte produkter fra velrenommerede leverandører, som vi kan stå inde for, og som har garanti for lang holdbarhed.

Vi kommer også gerne ud og besigtiger dit tag i for eksempel Årslev, Ringe og Odense. Vi kan derudover hjælpe med udskiftning af vinduer og totalrenovering,​

Nyt tag eller tagrenovering bør ordnes før der opstår skader​

Det er meget vigtigt at få udskiftet dit tag eller få udført en tagrenovering, før det bliver så udslidt og gammelt, at det begynder at skade selve tagkonstruktionen. Desværre ser vi ofte, at folk venter alt for længe med en tagrenovering eller med at få skiftet taget på sit hus.

Det kan medføre ubehagelige overraskelser som for eksempel ødelagte spær, undertag og langt værre skader. Det kan med andre ord blive langt dyrere at udskyde tagrenovering og et nyt tag end at finde en hurtig og fornuftig løsning.

Vi står klar med råd og vejledning

Udover Brdr. Kristiansen ApS naturligvis gerne vil lægge nyt tag på dit hus eller udføre en større eller mindre tagrenovering, står vi også gerne til rådighed med råd og vejledning omkring valg eller fravalg af en eventuel tagløsning for din bolig herunder tagrenovering.​

Vi sikrer naturligvis, at den form for tagrenovering eller den type af tag, som du vælger, vil kunne holde i mange år og vil kræve minimal vedligeholdelse.

Vi lægger i det hele taget altid vægt på at levere et solidt håndværk og et godt dansk kvalitetsarbejde, ligesom vi lægger vægt op at levere til tiden og at overholde den indgåede aftale. Og undervejs i arbejdet med at lægge nyt tag eller at udføre den aftalte tagrenovering, lægger vi desuden vægt på, at der kommer så få støj- og støvgener som muligt.

Kontakt os for en snak om dit tag

Hvis du vil høre mere om tagrenovering eller et nyt tag og ønsker et uforpligtende tilbud, så ring på telefon ​22 22 10 45 eller skriv til mail@br​drkristiansen.dk.

Grundig rådgivning ​fra Brdr. Kristiansen ApS

​Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 22 22 10 45, hvis du har spørgsmål eller har behov for rådgivning omkring ethvert arbejde, som en tømrer eller anden håndværker inden for byggeområdet kan udføre.

Vi kan også sende et uforpligtende tilbud med en god pris på tømrerhåndværk og andet bygge- og renoveringsarbejde. Du er altid velkommen til at skrive til os via e-mail eller vores kontaktformular.

Vi sikrer livslang holdbarhed og giver markedets bedste service på byggeløsninger fra Brdr. Kristiansen ApS.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Spørgsmål til service eller ydelser

Leder du efter en specifik ydelse, som vi kan hjælpe dig med? 

Du er altid velkommen til at kontakte os med en forespørgsel, uanset opgaven størrelse eller omfang.

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på Facebook

Søren Kristiansen i Årslev, Syddanmark, DK på Houzz

© ​Brdr. Kristiansen ApS