Vi har et godt samarbejde med underentreprenører.

Vi tilbyder dansk kvalitetsarbejde

Vi har 20 års erfaring

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud​

Udskiftning af vinduer udføres 

Har dine døre og vinduer set bedre dage? Er varmetabet ved dine nuværende døre og vinduer for stort? Så skulle du overveje en udskiftning eller blot nye termoglas.

Tømrerfirmaet Brødrene Kris​tiansen​ er eksperter i udskiftning af døre og vinduer i alle slags bygninger og for alle typer af kunder, herunder private, erhverv og offentlige institutioner. Og vi kører blandt andet som tømrer i Årslev, Ri​nge og Odense, men også mange andre steder. Vi kan derudover hjælpe med nyt tag og totalrenovering!

Nye døre og vinduer skal leve op til energibestemmelserne​

Udskiftning af vinduer og døre er en større investering for de fleste, og derfor er det vigtigt at vælge nogle døre og vinduer, som for det første passer til husets stil, men som også lever op til de nye krav om energibesparelser. 

Når vi udfører udskiftning af vinduer og døre sikrer vi altid, at de nye døre og vinduer er af højeste kvalitet og naturligvis opfylder alle krav i de eksisterende energibestemmelser.

Uagtet hvilken form for arbejde, som vi udfører, bestræber vi os altid på, at det medfører mindst mulig gene for vores kunder. Det gælder både i forhold til støjniveau og i forhold til støv og andre gener. Desuden rydder vi altid op efter os, når arbejdet er fuldført.​

​Samtidig lægger vi vægt på at levere et solidt stykke gammeldags håndværk samt et moderne dansk kvalitetsarbejde, som leveres til tiden og efter den indgående aftale inden for udskiftning af vinduer. Det betyder blandt andet, at du får overblik over alle omkostninger og varigheden af arbejdet, når du får udført udskiftningen.

Kontakt os for tilbud på udskiftning af vinduer & døre

Du er velkommen til at kontakte os på på telefon​ 22 22 10 45 eller mail mail@br​drkristiansen.dk, hvis du har spørgsmål eller behov for rådgivning omkring udskiftning af vinduer og døre. ​Vi har altid tid til en snak om dine ønsker og forventninger, så vi kan vejlede dig bedst muligt og finde frem til den helt rigtige løsning der passer bedst til din bolig.​

Grundig rådgivning ​fra Brdr. Kristiansen ApS

​Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 22 22 10 45, hvis du har spørgsmål eller har behov for rådgivning omkring ethvert arbejde, som en tømrer eller anden håndværker inden for byggeområdet kan udføre.

Vi kan også sende et uforpligtende tilbud med en god pris på tømrerhåndværk og andet bygge- og renoveringsarbejde. Du er altid velkommen til at skrive til os via e-mail eller vores kontaktformular.

Vi sikrer livslang holdbarhed og giver markedets bedste service på byggeløsninger fra Brdr. Kristiansen ApS.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Spørgsmål til service eller ydelser

Leder du efter en specifik ydelse, som vi kan hjælpe dig med? 

Du er altid velkommen til at kontakte os med en forespørgsel, uanset opgaven størrelse eller omfang.

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på Facebook

Søren Kristiansen i Årslev, Syddanmark, DK på Houzz

© ​Brdr. Kristiansen ApS