Vi har et godt samarbejde med underentreprenører.

Vi tilbyder dansk kvalitetsarbejde

Vi har 20 års erfaring

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud​

Totalrenovering - få dit hjem tilbage i perfekt stand

Gennem årene påvirkes dit hus både indvendigt og udvendigt. Det er ikke altid nemt at se, når man går rundt i og omkring huset hver dag, men over tid får slid din boligs udseende til at ændre sig ret markant. Med en totalrenovering af huset får du i én omgang huset tilbage i perfekt stand.

Hos​ Brdr. Kristen​sen ApS​ har vi gjort totalrenovering af boliger og erhvervsejendomme til et af vores ekspertiseområder. Vi har mange gode referencer samt tilfredse kunder, og det er vi stolte af. Størstedelen af vores opgaver udføres i Odense, Årslev og Ringe, men vi arbejder også i resten af Fyn. Vi laver naturligvis også mindre renoveringsopgaver, alt efter ønske. Vi kan også hjælpe med udskiftning af vinduer og anlægning eller renovering af nyt tag.

Hvad indebærer en totalrenovering?

Der er mange fordele ved at få lavet en totalrenovering. En af fordelene er, at du sparer penge. Det skyldes, at det er hurtigere for os, og dermed billigere, men også mere praktisk for dig, når vi foretager en gennemgående renovering i én omgang frem for at gøre det over flere omgange.​

​En totalrenovering lyder omfattende, men det behøver ikke at omhandle både udvendig og indvendig renovering. Du vælger selv, om vi skal renovere hele huset eller kun de dele, der trænger til en gennemgående renovering. Vi udfører både totalrenovering af et helt hus eller en hel etage, hvis huset har flere plan.

Med en totalrenovering får du et nyt hus i de gamle omgivelser, og huset beholder sin sjæl.

Kontakt os i dag

Hvis du sidder med nogle spørgsmål til vores arbejde eller er interesseret i en totalrenovering af dit hjem, skal du ikke tøve med at ringe for en snak om dit renoveringsprojekt. 

Kontakt os på telefon​ 22 22 10 45​ – alternativt kan du sende en e-mail til ​mail@brdr-kristiansen.dk.​

Grundig rådgivning ​fra Brdr. Kristiansen ApS

​Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 22 22 10 45, hvis du har spørgsmål eller har behov for rådgivning omkring ethvert arbejde, som en tømrer eller anden håndværker inden for byggeområdet kan udføre.

Vi kan også sende et uforpligtende tilbud med en god pris på tømrerhåndværk og andet bygge- og renoveringsarbejde. Du er altid velkommen til at skrive til os via e-mail eller vores kontaktformular.

Vi sikrer livslang holdbarhed og giver markedets bedste service på byggeløsninger fra Brdr. Kristiansen ApS.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Spørgsmål til service eller ydelser

Leder du efter en specifik ydelse, som vi kan hjælpe dig med? 

Du er altid velkommen til at kontakte os med en forespørgsel, uanset opgaven størrelse eller omfang.

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på Facebook

Søren Kristiansen i Årslev, Syddanmark, DK på Houzz

© ​Brdr. Kristiansen ApS